Gran acolllida de públic en els 8 actes de Festa Major


Sant Pere 2016 ha estat una de les festes majors amb més actes que l'entitat ha organitzat. Una programació que va començar el 18 de juny amb les respresentacions de fi de curs del Grup Xiroi- Esplai de Teatre. Continuant pels ja tradicionals Sopar de Vigilia i el Vermut a la sortida d'Ofici. El juliol va començar amb l'estrena del Malalt i el Metge de Moliere, una magnífica interpretació del Grup Bell-Lloc de la casa, i més teatre amb l'obra Ay Carmela! de la companyia Quimmagina. No va faltar com cada any la 20a edició del campionat de Truc i per finalitzar, un gran concert a El Pati a càrrec de la Big Band de Sitges i el Concert d'estiu de fi de temporada de la Coral Levare de l'entitat, a companyat pel Cor sitgetà Talcomsona.

#gente #relacioneshumanas

0 vistas

plaça Marcer, 7

08810 Sant Pere de Ribes

606 054 238

Logo Xic Levare transparent.png
Logo_Federació_Sardanista.jpg
Logo Lirica.jpeg

Contacta'ns 

ASSOCIACIÓ CENTRE PARROQUIAL DE SANT PERE DE RIBES - G64791791