El cinema a la rúa de la nit i participació en la infantil


Enguany l'entitat va muntar una carrossa que va participar a la rúa infantil de dissabte tarda i en la tradicional rúa de la nit.

Així doncs, els nens i nenes de l'esplai de l'entitat van acompanyar la carrossa a la rúa de la tarda, amb un fi de festa a la plaça Marcer. També va comptar amb la participació dels altres dos esplais de Ribes, Els Xulius i el Ger amb la carrossa del Carnestoltes i els Nissos entre d'altres.

La temàtica escollida per la comitiva de l'entitat formada per 40 persones que anava amb la carrossa de la rúa de la nit va ser la de personatges del món del cine ja que al setembre es va inaugurar el nou Cinema Ribes al Centre Parroquial.


#gente #relacioneshumanas

35 vistas0 comentarios

plaça Marcer, 7

08810 Sant Pere de Ribes

606 054 238

Logo Xic Levare transparent.png
Logo_Federació_Sardanista.jpg
Logo Lirica.jpeg

Contacta'ns 

ASSOCIACIÓ CENTRE PARROQUIAL DE SANT PERE DE RIBES - G64791791