top of page

Acte de comiat del Grup Sardanista Tamborí en el seu 24è aniversari


Joan Ramírez, l'encara actual president del Grup Sardanista Tamborí, ànima, impulsor i fundador d'aquesta entitat va ser el protagonista d'aquest concert de cobles com a darrer acte i de comiat abans de la dissolució de la associació després de 24 anys d'existencia. L'acte, presentat per un periodista de Catalunya Radio, l'Ignasi Pinyol, amb text del ribetà David Puertas, es va fer un repàs a la vida del Joan com a amant de la Sardana i dels 24 anys d'historia del Tamborí entre les 22 peces que les dos cobles, la Maricel i la Marinada van tocar. Aquest esdeveniment també va comptar amb la presencia de l'alcaldesa del municipi. L'acte va acabar amb la tocada de Els Segadors i de l'entrega d'una placa commemorativa al president de l'entitat sardanista.

El Centre Parroquial, de la mà d'en Carles Serra, es farà càrrec de la organització de l'aplec que cada any organitza l'entitat sardanista a la plaça Marcer de Ribes així com, a més a més la d'oferir ballades de Sardanes, algun curset, etc... amb la finalitat de fomentar aquesta dança tan nostre en el municipi.

Obra Els Cacics

37 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page