top of page

Paròdia de Els Cacics per Carnaval


Un any més el Centre Parroquial ha participat activament en el carnaval ribetà. Enguany va ser novetat la estrena d'una nova plataforma per fer de carrossa de carnaval. Més gran i més estable. Divendres dia 9 va sortir per primer cop participant en la rúa de l'escola Les Parellades la qual obria el recorregut des del centre educatiu fins a la plaça Marcer.

L'endemà, per la tarda, va ser el torn de l'esplai Xiroi, que juntament amb l'esplai Ger, van treure les seves respectives carrosses a la rúa del carnaval infantil tancant el recorregut amb els gegants Nisos de Els Xulius i que cada any organitza el seu esplai.

Per finalitzar, a la nit, la comitiva de l'entitat, juntament amb la nova carrossa, es van unir a la rúa que es du a terme pels carrers del poble acompanyant al rei carnestoltes que any rere any organitza l'entitat Ger. Les disfresses de la colla estaven ambientades en la societat nord americana de principis de la dècada del segle passat a la època de la coneguda com a "llei seca" amb personatges com Al-capone o Eliot Ness. Aquesta temàtica va estar inspirada en la última obra de teatre, que portava per títol Els Cacics, estrenada l'octubre del 2017 pel grup de teatre Bell-Lloc de l'entitat en que la corrupció a l'administració pública n'era el tema principal.


La Santa Espina

49 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page