top of page

Ritmes de Swing i música Llatina a El Pati


La Big Band Sitges, una habitual al concert de Jazz que fa 3 anys fem a El Pati (La Pista) de l'entitat i la Vilanova Latin Band van oferir al nombrós públic assistent un repartori de més de 3 hores de música llatina i swing per ballar i per escoltar.

El Pati, també conegut com La Pista, és un espai a l'aire lliure amb un escenari que en els últims anys s'està potenciant més com a lloc per a realitzar-hi activitats, sobretot en època estival. Si bé, fa més de 15 anys, es va iniciar un procés de reforma en l'adecuació i modernització dels principals espais del Centre Parroquial donat que l'estructura principal data del 1924, El Pati sempre ha estat una assignatura pendent en aquesta reforma. Fa gairebé 3 anys la junta actual es va marcar com a objectius millorar i potenciar aquest espai bastant malmés pel pas del temps. Havent fet una actuació d'ordenació del lloc pel que fa a seguretat, evacuació i arranjament de les parets, quedaria, entre d'altres, subsanar un terra construït al voltant de la dècada dels 50 del segle passat. Les activitats més destacades que s'hi fan actualment a El Pati són el Campionat de Truc, el Concert de Jazz, el Cinema a La Fresca i enguany el Concert de Sardanes de l'Aplec.


Carles Serra, responsable de la secció, amb Pia Vilarrubias, autora del cartell

11 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page