top of page

Els Pastorets: Gran afluència de públic en l'any de la estrena del nou equip directiu


El 30 de desembre es va fer la última de les 3 representacions de Els Pastorets de Ribes, Camí de Betlem a la sala de teatre i cinema Bell-Lloc de l'entitat. Més de 80 persones entre actors i técnics van fer possible que el públic sortís amb un bon regust de boca. Enguany, el nou equip directiu encapçalat per Gustau León, en fa una lectura positiva de Els Pastorets de Ribes 2018 i agafa força per de cara l'any vinent seguir innovant en vestuari, escenografia, text... i és que d'aquí 3 anys en complirà 40 anys de representacions ininterrompudes.

Les novetats més destacades d'aquest 2018 van ser la estrena d'un nou decorat pel quadre de l'anunciació als Pastors, en tema d'escenografia, s'hi va poder trobar com a més destacat un nou conjunt de pedres per seure i foc pels pastors i una nova ferma (l'element que simula l'horitzó) i a nivell de representació, una nova posada en escena de les Fures que doblaven el número de components més enllà dels 7 pecats capitals, i presentaven a més nova vestimenta i maquillatge.

Enguany, el nou equip directiu encapçalat per Gustau León, en fa una lectura positiva de Els Pastorets de Ribes 2018 i agafa força per de cara l'any vinent seguir innovant en vestuari, escenografia, text... i és que d'aquí 3 anys en complirà 40 anys de representacions ininterrompudes. Els Pastorets és l'activitat del Centre Parroquial més complexa pel nombre de persones que hi participen, decorats, il.luminació, música, vestuari tot un conjunt de factors que gràcies a l'esforç de les seccions de teatre i esplai fan que aquest espectacle se segueixi portant en escena any rere any.


Quadre de El Mercat. Els 3 Reis d'Orient

23 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page