top of page

La carrossa de l'entitat present a la rúa infantil i la dels adults


L'any passat l'entitat va estrenar una nova carrossa per participar al Carnaval de Ribes. Enguany, s'estrenava una plataforma nova de 5 nivells, entre altres elements. Com les 3 últimes edicions, l'esplai Xiroi va participar al Carnaval infantil de Els Xulius amb la carrossa a la rúa infantil pels carrers del poble portant al rei Carnestoltes i la seva Concuvina per finalitzar a la plaça Marcer amb l’animació del Noé Rivas.

Pel que fa a la rúa de dissabte nit, l'entitat va afegir-se a les carrosses i comparses amb una comitiva formada aquesta any per unes 70 persones on la temàtica escollida va ser relacionada amb el món dels videojocs.


El rei Carnestoltes en un moment de la rúa infantil

16 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page