La carrossa de l'entitat present a la rúa infantil i la dels adults


L'any passat l'entitat va estrenar una nova carrossa per participar al Carnaval de Ribes. Enguany, s'estrenava una plataforma nova de 5 nivells, entre altres elements. Com les 3 últimes edicions, l'esplai Xiroi va participar al Carnaval infantil de Els Xulius amb la carrossa a la rúa infantil pels carrers del poble portant al rei Carnestoltes i la seva Concuvina per finalitzar a la plaça Marcer amb l’animació del Noé Rivas.

Pel que fa a la rúa de dissabte nit, l'entitat va afegir-se a les carrosses i comparses amb una comitiva formada aquesta any per unes 70 persones on la temàtica escollida va ser relacionada amb el món dels videojocs.


#gente #relacioneshumanas

11 vistas0 comentarios

plaça Marcer, 7

08810 Sant Pere de Ribes

606 054 238

Logo Xic Levare transparent.png
Logo_Federació_Sardanista.jpg
Logo Lirica.jpeg

Contacta'ns 

ASSOCIACIÓ CENTRE PARROQUIAL DE SANT PERE DE RIBES - G64791791