top of page

Lírica Ribes, la nova secció, s'estrena amb el concert d'òpera Malats de Mozart


El tenor ribetà Andreu Miret serà el cap visible de la nova secció de l'entitat sota el nom de Lírica Ribes. Una àrea enfocada sobretot a potenciar principalment la música clàssica. Aquesta secció es va presentar al públic amb un concert d'òpera protagonitzats per 5 joves solistes i acompanyats per la sinfónica de st. Cugat sota el títol "Malats de Mozart", un recull de fragments d'òperes d'aquest compositor que els 5 protagonistes els enllaçaven mitjançant una história d'amor entre joves.

Al principi de l'acte, en David Puertas va presentar al públic que omplia la sala, la nova temporada de 7 concerts de cambra que la sinfónica de St. Cugat oferirà a la sala de teatre i cinema Bell-Lloc de l'entitat com activitats de la nova secció Lírica.

Malalts de Mozart - Lírica Ribes


54 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page