Desitjos, últim treball del Grup Bell-Lloc de teatre


El 7 i el 8 de juliol, dins del marc de la Festa Major de Sant Pere, el grup de teatre va presentar Desitjos, el darrer muntatge del Bell Lloc. Es tracta d'un espectacle compost per cinc històries curtes on cada una d'elles gira al voltant del desig d'aconseguir la satisfacció personal dels seus protagonistes en diferents aspectes de la vida quotidiana: La intimitat, la política, els diners, la ciència i la fama. Cinc històries escrites per Carles Alberola, la ribetana Marta Estrada i Marc Egea, plenes d'anhels i que es posen en escena amb grans dosis d'estimació i humor.

Així doncs, Desitjos és la 2ona representació de la secció de teatre del que portem d'any. La primera va ser la obra En Linia que el Jove Bell-Lloc va encarregar-se de portar en escena per la Festa Major de Sant Pau.


24 vistas0 comentarios

plaça Marcer, 7

08810 Sant Pere de Ribes

606 054 238

Logo Xic Levare transparent.png
Logo_Federació_Sardanista.jpg
Logo Lirica.jpeg

Contacta'ns 

ASSOCIACIÓ CENTRE PARROQUIAL DE SANT PERE DE RIBES - G64791791