top of page

Magnífic concert d'Estiu amb el Grup Levare


La sala de teatre i cinema Bell-Lloc es va omplir de gom a gom aquest diumenge per assistir al magnífic concert d'estiu dirigit per Meritxell Tarragó, responsable del Grup format per la Coral Levare i Cor Xic Levare, ens van deleitar amb peces de bandes sonores de pel·lícules. En la part instrumental no hi van faltar el Hèctor Valls al piano, el Victor Laguna a la percussió i a la flauta David Puertas. Enguany també ens van acompanyar al contrabaix Ferran Puertas i a la guitarra elèctrica en Santi Pérez.

El Xic Levare va encapçalar la cantada amb 5 peces musicals i com l'any passat, van fer escenes teatralitzades entre cançons. També durant la part del concert on cantaven la coral Levare, els Xics van introduir d'una manera teatralitzada les diferentes peces del repertori.

La Big Band Sitges en un moment del Concert


41 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page