top of page

Documental "Mantra - Sound into Silence" i una audició en directe com a clausura del Cinem


Diumenge 1 de setembre es va fer la última projecció de la 3era temporada de Cinema Ribes A La Fresca 2019 que es fa al Pati (La Pista) de l'entitat. Va constar primerament d'una presentació del Productor del Documental, Carles Pulido, abans de l'inici de la projecció "Mantra - Sound into Silence". Al finalitzar un trio de músics va tocar per als assistent que omplia el Pati unes quantres peces de Mantra.

Un viatge interior i, al mateix temps, un moviment mundial, el documental "Mantra - Sounds into Silence" mostra com de efectius poden ser els sons harmoniosos en el nostre món sorollós de comunicació ininterrompuda. A la recerca de concentració, comunitat i internet, milers de persones a tot el món estan recorrent a un antic tipus de reunió humana: el cant comunitari. Una de les formes d'aquest fenomen, l'anomenat 'Kirtan' implica cantar mantres. Originada a l'Índia, aquesta forma tradicional de cant es va utilitzar per primera vegada en occident com a fons musical per a les classes de ioga. Però el seu poder és tal que ara s'ha estès a un públic molt més ampli com en concerts i festivals, en la vida quotidiana, o en llocs inusuals com una presó.

l'Aplec de Ribes 2019


28 views0 comments
bottom of page