top of page

Primer concert de clàssica amb músics de la Simfònica de St. Cugat


El passat 13 d'octubre es va iniciar el Cicle de Música de Cambra al Centre Parroquial. Una proposta, amb l'Orquestra Simfònica Sant Cugat com a protagonista, que al llarg de la temporada ens portarà a Ribes set concerts de música clàssica amb majúscules, amb obres de Vivaldi a Pau Casals passant per Mozart, Haydn o Mendelssohn. El format dels concerts serà semblant en tots ells: una hora de durada amb la presentació de les obres a càrrec del músic i periodista David Puertas.

Al primer concert va brillar amb llum pròpia la jove Cristina Cortès que va interpretar la part solista del Concert per a trompa i orquestra núm. 4 de Mozart. L'obra en sí ja és preciosa, elegant i enèrgica, però la interpretació de la jove solista va captivar el públic des del primer compàs. Abans, l'Orquestra Sant Cugat va interpretar una obra de Vivaldi —que va ser molt ben rebuda gràcies al llenguatge optimista i encantador del compositor venecià— i el concert va cloure amb un peça per a orquestra de corda del compositor britànic Peter Warlock inspirada en danses del Renaixement, amb un final espectacular basat en la "dansa de les espases". Per agrair els aplaudiments del públic, el director de l'orquestra, Josep Ferré, va oferir un arranjament de dues cançons popularscatalanes per a orquestra i trompa que van cloure un concert matinal carregat de bon gust i que augura una bona temporada de clàssica a l'entitat.


l'Aplec de Ribes 2019


34 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page