top of page

Continuen els diumenges amb els concerts de clàssica


El passat 3 de novembre es va celebrar el segon concert de la temporada de clàssica al Centre Parroquial. Aquest cop, l'Orquestra Sant Cugat va convidar el clarinetista Ionas Mercadal, un jove de 16 anys que ens va oferir una peça virtuosística sobretemes de La Traviata de Verdi. El públic el va ovacionar, sorprès i encantat per la tècnica de l'intèrpret, que va regalar un "bis" dolç i amable: una romança per a clarinet i orquestra de corda en la que encara va poder lluir més les seves capacitatsmusicals desgranant la plàcida melodia que protagonitzava l'obra. Abans, l'orquestra (sota la direcció de Josep Ferré) va tocar tres obres: una simfonia escrita per Mendelssohn quan només tenia 14 anys, un vals de Txaikovsky i el primer moviment de la Serenata de Josef Suk. Prop d'un centenar de persones van assistir a aquest segon concert d'un cicle que, poc a poc, es va consolidant com la principal oferta de música clàssica a Ribes.

Cocerts de Clàssica


27 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page