top of page

El violí i la viola com a protagonistes en el 3er concert de clàssica


Tercer concert amb l'Orquestra de Cambra de la Simfónica de Sant Cugat, sota el títol de "Simfonia Concertant de Mozart" on el violí i la viola foren els protagonistes de la mà dels solistes Pablo Albaracín i Johan Rondo respectivament. El repertori va començar amb Divertimento per a corda en Mib major de ​Joseph Haydn i a continuació li va tocar a la Somfonia concertant per a violí, viola i orquestra, en Mib, KV.364 de W. A. Mozart Quan es parla de "música clàssica" un es refereix, per extensió, a tot allò que sona a violins, flautes, orquestres o fins i tot òpera. Mentre soni elegant, una mica antic, i els musics vagin amb smòking, ja en diem clàssica. Però la música "clàssica" de veritat és la del Classicisme, és a dir, la de Haydn i Mozart. Aquest sí que fou un atèntic concert de "música clàssica".

Cocerts de Clàssica


18 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page