top of page

Récord d'espectadors a Els Pastorets de Ribes per 2on. any consecutiu


Els Pastorets de Ribes és l'activitat de l'entitat de més envergadura de tota la temporada. La participació de més de 95 persones i una obra composta per més de 13 quadres repartits en 3 actes fa d'un esdeveniment d'una complexitat especial. De fet, dins el món teatral amateur, les representacions nadalenques que es duen a terme arreu de Catalunya, tan sigui en un escenari com a l'aire lliure, esdevenen per a les entitats o col·lectius organitzadors unes activitats de molta envergadura.

Enguany, com és habitual, les representacions han estat 3, començant pel dia de St. Esteve i seguits del 28 i 29 de desembre. Cal destacar, per 2on any consecutiu, l'augment del nombre d'espectadors superant la d'altres anys des de que es té constància. Un any en que coincideix en l'augment del nombre de localitats de la sala de teatre i cinema arran de la renovació del pati de butaques.

Camí de Betlem és el títol de la obra que es representa i és fruit d'una adaptació de Joan Rosquellas del clàssic de Josep M. Folch i Torres. La renovació de les escenes, tan com del text, vestuari, il·luminació i decorats han estat una constant des de fa més de 6 anys que ha comportat una forta inversió de diners durant tot aquest temps. Un fet que se seguirà fent perque Els Pastorets de Ribes siguin sent un gran espectacle.


Els Pastorets de Ribes 2019


18 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page