top of page

Emoció, dignitat i record en els Darrers Dies de la Catalunya Republicana


Per la celebració del 70é aniversari de la mort d'Antoni Rovira i Virgili, la companyia TERRA TEATRE va portar al teatre del Centre Parroquial el passat 2 de febrer l'espectacle que ja ha fet més d'un centenar d'actuacions arreu d'Europa: ELS DARRERS DIES DE LA CATALUNYA REPUBLICANA. Basat en el dietari de d'Rovira i Virgili, aquest espectacle amb música en directe reclama justícia per tots els exiliats i exiliades que l'any 1939 van haver de fugir de Catalunya. EMOCIÓ, DIGNITAT i RECORD per tots el represaliats del final de la guerra civil en que el públic es va emoncionar i molts vem poguer reviure els fets ocorreguts al posar-nos a la pell del protagonista.

Els Darrers Dies de la Catalunya Republicana


11 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page