top of page

Un any més a la Cercavila d'elements festius infantils de festa major


Els grups dels Xiroiets i dels Xirois de l'esplai de teatre de l'entitat van participar com els últims anys aquest diumenge 2 de febrer en la cercavila infantil de gegantons, dragonets i capgrossos que cada any organitza la secció d'esplai de l'entitat Els Xulius i com a col·laboradors el nostre esplai. Els capgrossos que les nenes i els nens de l'esplai Xiroi van elaborar com a activitat d'esplai els van fer servir per a participar en la cercavila. Els van acompanyar la gegantona de l'esplai.

El bon temps i una temperatura no molt freda van fer que la cercavila trascorregués de maravella, acompanyada per 3 grups de grallers per va acabar el recorregut a la plaça Marcer amb uns balls d'exhibició de tots els elements festius presents i una traca dolça.


Cercavila infantil

13 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page