top of page

Els Pastorets de Ribes un any més gràcies a una versió especial

El 2020 serà especialment recordat per tothom degut a la situació de pandèmia que ens ha tocat viure. I també pel Centre Parroquial per haver aconseguit representar els tradicionals Pastorets de Ribes. Una continuïtat que any rere any es repeteix. Ja en són 4 dècades ininterrompudes d'una tradició que encara ve de molt més enllà, sobretot de la dècada dels 50s i 60s del segle passat.

Finalment enguany no ha deixat de ser una excepció. L'equip directiu ha treballat de valent per enllestir una versió especial "Camí de Betlem - Covid Edition" sobre l'adaptació de Joan Rosquellas. Calia reduir a gairebé a la meitat la durada de la obra per eliminar les 2 mitges parts, amb una disminució d'escenes i la creació d'un grup bombolla reduint dràsticament el nombre de personatges i de personal tècnic, apostant sobretot per gent de baix risc, especialment joves. I amb totes les mesures de seguretat pel que fa als assajos, vestuari i maquillatge.

Les representacions van ser el 26 i 27 de desembre i el 3 de gener. Malgrat ser una representació atípica, va comptar amb algunes novetats com és habitual. Els 2 pastors protagonistes i els 2 dimonis principals estrenaven vestuari nou.

Façana entitat

5 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comentários


bottom of page