top of page

La versió reduïda de Els Pastorets de Ribes per segon any consecutiu

El 2020 i el 2021 serà especialment recordat per tothom degut a la situació de pandèmia que ens ha tocat viure. I també pel Centre Parroquial per haver aconseguit seguir representant els tradicionals Pastorets de Ribes. Una continuïtat que any rere any es repeteix. Ja en són 4 dècades ininterrompudes d'una tradició que encara ve de molt més enllà, sobretot de la dècada dels 50s i 60s del segle passat.

Finalment enguany no ha deixat de ser una excepció. L'equip directiu ha seguit treballat de valent per tornar a portar en escena una versió especial "Camí de Betlem - Covid Edition" sobre l'adaptació de Joan Rosquellas. Calia reduir a gairebé a la meitat la durada de la obra per eliminar les 2 mitges parts, amb una disminució d'escenes i la creació d'un grup bombolla reduint dràsticament el nombre de personatges i de personal tècnic, apostant sobretot per gent de baix risc, especialment joves. I amb totes les mesures de seguretat pel que fa als assajos, vestuari i maquillatge.

Enguany, però, s'ha pogut rescatar alguns personatges més incloses l'ampliació i incorporació d'algunes escenes de l'obra principal.

Les representacions van ser el 26 desembre, 2 i 8 de gener.

Façana entitat

8 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page