top of page

Presentació del retorn de l'Aplec de Sardanes

Actualizado: 29 ago 2022

Diumenge 3 de juliol a les sis del vespre comencem a posar cadires al pati del Centre Parroquial de Ribes; tot plegat més de dos-cents seients disponibles. A quarts de set s’obre la porta i comença a entrar-hi el públic, i deu minuts abans de l’hora d’inici del concert ja gaire bé no queden llocs lliures per asseure’s. Les coses, doncs, pinten bé i en el decurs de l’actuació, caldrà trobar cadires emmagatzemades per oferir seient a més persones. Acabem l’acte, doncs, amb un èxit d’assistència.

El concert de presentació s’anomena “Catalunya Terra de Cants” i s’estructura en tres parts sense intermedi. La primera i la tercera són purament instrumentals en les que la cobla Maricel, dirigida per en Francesc Gregori, interpreten un seguit de sardanes en versió de concert (dues tirades de curts i dues de llargs). A la segona part de l’audició s’hi incorpora la coral Levare, al capdavant de la qual hi ha el mestratge de na Meritxell Tarragó, i pot constatar-se que és una activitat que engresca força gent perquè com més va més creix el nombre de cantaires. Aquesta col·laboració entre la cobla i la coral ens regala la interpretació de tres sardanes, dirigides també per en Francesc Gregori, i en dues d’elles (L’Empordà i La Santa Espina) part del públic s’afegeix al cant.

Esperem que aquest tastet engresqui la participació de força gent a l’aplec de la sardana que s’esdevindrà el divendres 29 de juliol a dos quarts de deu del vespre a la plaça Marcer amb les cobles Marinada i Jovenívola de Sabadell.

Cercavila infantil

8 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comentarios


bottom of page