Obertura d'un nou Cinema a Ribes amb programació estable

01/08/2016

El 15 de setembre és la data senyalada per a la gran estrena del nou cinema a Ribes amb la retransmissió de "Turandot" des de la Sydney Opera House (Australia) per tal de donar pas a una programació estable de cinema amb pel·lícules actuals els divendres, dissabtes, diumenges i festius, a més dels dimecres com a dia de l'espectador. A part, un cop al mes, s'oferiran retransmissions de òpera, ballet, etc., des d'emplaçaments com El Liceu, la Royal Opera House Londres, la Opera du Paris, entre d'altres. Per a fer-ho realitat, s'ha dotat la sala de teatre d'un equip digital de projecció i d'un equip de climatització. També s'han fet obres de millora i pintura per tal de donar una nova imatge. La gestió del Cinema se'n farà càrrec l'entitat sense ànim de lucre, el CineClub Sitges, que actualment porta la programació del Cinema Prado de Sitges. En breu es podrà consultar la programació a www.cinemaribes.com

 

 

 

Compartir a Facebook
Compartir a Twitter
Please reload

Noticies Destacades

Noves butaques per a la Sala de teatre i cinema Bell-Lloc

16/11/2019

1/10
Please reload

Noticies Recents
Please reload

Cerca per Tags
Please reload

Conecta't
  • Google+ Long Shadow
  • Facebook Long Shadow
  • LinkedIn Long Shadow
  • Twitter Long Shadow

ASSOCIACIÓ CENTRE PARROQUIAL                Plaça Marcer, 7 · 08810 Sant Pere de Ribes

Logo Lirica.jpeg
Logo Xic Levare transparent.png