14 de setembre de 2016, Ribes ja torna a tenir Cinema!

15/09/2016

El blau de la façana, color corporatiu del Centre Parroquial, donava la benvinguda als socis i convidats a l'acte d'nauguració del Cinema Ribes, on els assistens podien accedir a través d'una catifa vermella com en les grans ocasions. L'acte fou presentat per Meritxell Tarragó, directora de la Coral Levare.

Els parlaments van anar a càrrec d'en David Cuesta, president del Cine Club i d'en Lluís Milà, president del Centre Parroquial. Es van mostrar el Tràilers de la propera programació i de les retransmissions d'òpera. Durant l'acte també es va poder veure per primer cop el nou videoclip d'Esteve Molero. Finalment es va projectar una pel·lícula de Buster Keaton, "El maquinista de la General" .

 

 

 

Compartir a Facebook
Compartir a Twitter
Please reload

Noticies Destacades

Noves butaques per a la Sala de teatre i cinema Bell-Lloc

16/11/2019

1/10
Please reload

Noticies Recents
Please reload

Cerca per Tags
Please reload

Conecta't
  • Google+ Long Shadow
  • Facebook Long Shadow
  • LinkedIn Long Shadow
  • Twitter Long Shadow

ASSOCIACIÓ CENTRE PARROQUIAL                Plaça Marcer, 7 · 08810 Sant Pere de Ribes

Logo Lirica.jpeg
Logo Xic Levare transparent.png