Gran acolllida de públic en els 8 actes de Festa Major

17/07/2016

Sant Pere 2016 ha estat una de les festes majors amb més actes que l'entitat ha organitzat. Una programació que va començar el 18 de juny amb les respresentacions de fi de curs del Grup Xiroi- Esplai de Teatre. Continuant pels ja tradicionals Sopar de Vigilia i el Vermut a la sortida d'Ofici. El juliol va començar amb l'estrena del Malalt i el Metge de Moliere, una magnífica interpretació del Grup Bell-Lloc de la casa, i més teatre amb l'obra Ay Carmela! de la companyia Quimmagina. No va faltar com cada any la 20a edició del campionat de Truc i per finalitzar, un gran concert a El Pati a càrrec de la Big Band de Sitges i el Concert d'estiu de fi de temporada de la Coral Levare de l'entitat, a companyat pel Cor sitgetà Talcomsona. 

 

 

 

Compartir a Facebook
Compartir a Twitter
Please reload

Noticies Destacades

Noves butaques per a la Sala de teatre i cinema Bell-Lloc

16/11/2019

1/10
Please reload

Noticies Recents
Please reload

Cerca per Tags
Please reload

Conecta't
  • Google+ Long Shadow
  • Facebook Long Shadow
  • LinkedIn Long Shadow
  • Twitter Long Shadow

ASSOCIACIÓ CENTRE PARROQUIAL                Plaça Marcer, 7 · 08810 Sant Pere de Ribes

Logo Lirica.jpeg
Logo Xic Levare transparent.png