Esteve Molero i Jordi Torrens són "Amigos"

23/01/2017

Una festa major més l'Esteve Molero ens va acompanyar amb un concert de jazz que va servir per a la presentació del seu nou CD "AMIGOS" i de Jordi Torrens fet amb l'aportació de micromecenatge.

El gran nombre d'assitens van poder disfrutar d'un sextet amb Laura Simó com a convidada especial i gaudir també de la projecció de dos videos, un d'homenatge al cantant del grup que aquest estiu se'n va anar a "una altre vida" i d'un muntatge sobre "Amigos".

En Jordi Torrens i l'Esteve Molero es van conèixer fa molts anys en una escola en què en Jordi era professor d'harmonia i l'Esteve alumne. Aleshores ja van conectar bé. Al cap de 20 anys s'han retrorbat, i fruit d'aixó han enregistrat un CD plegats: una selecció de melodies de Jordi Torrens (escrites durant anys i anys mentre recorria el món fent gires musicals) i arranjades per Esteve Molero (que posteriorment es va llicenciar en Composició i Arranjaments de Jazz al Conservatori de Rotterdam).

Enguany és ja el 5é any consecutiu que el Centre Parroquial obre les portes a l'Esteve i a la seva música i que per molts anys es pugui repetir.

 

 

 

Compartir a Facebook
Compartir a Twitter
Please reload

Noticies Destacades

Noves butaques per a la Sala de teatre i cinema Bell-Lloc

16/11/2019

1/10
Please reload

Noticies Recents
Please reload

Cerca per Tags
Please reload

Conecta't
  • Google+ Long Shadow
  • Facebook Long Shadow
  • LinkedIn Long Shadow
  • Twitter Long Shadow

ASSOCIACIÓ CENTRE PARROQUIAL                Plaça Marcer, 7 · 08810 Sant Pere de Ribes

Logo Lirica.jpeg
Logo Xic Levare transparent.png