El Jove Bell-Lloc porta en escena La Nit del Lloro

15/05/2017

La Nit del Lloro va ser la obra que el Grup Jove Bell-Lloc va portar en escena la tarda del 14 de maig sota la direcció de Montserrat Guardiola. Una obra plena de situacions còmiques i embolics plens de gràcia. La representació va ser un èxit i va tenir una molt bona acollida de públic. 

Aquest grup de teatre va nèixer l'any 2003 per donar cabuda a adolescents que comprenien edats al voltant dels 16 anys. Actualment dins la franja de joves adolescents i post-adolescents hi trobem 2 grups de teatre, el Junior Bell-Lloc amb edats entre els 13 i els 17 anys i el Jove Bell-Lloc format per joves entre 18 i 25 anys. Després d'aquesta nova estrena, la obra es tornarà a representar dins el marc de la Mostra Nacional de teatre Juvenil a Sant Feliu de Codines on l'any passat ja hi va participar amb l'obra Piset de Solteres.

 

 

Compartir a Facebook
Compartir a Twitter
Please reload

Noticies Destacades

Noves butaques per a la Sala de teatre i cinema Bell-Lloc

16/11/2019

1/10
Please reload

Noticies Recents
Please reload

Cerca per Tags
Please reload

Conecta't
  • Google+ Long Shadow
  • Facebook Long Shadow
  • LinkedIn Long Shadow
  • Twitter Long Shadow

ASSOCIACIÓ CENTRE PARROQUIAL                Plaça Marcer, 7 · 08810 Sant Pere de Ribes

Logo Lirica.jpeg
Logo Xic Levare transparent.png