Molero & Vela Llatina per la Fira Agromercat

29/05/2017

Com a acte d'inici de la 12a. edició de la fira d'Agromercat dedicada al "Retorn dels Indians",  es va dur a terme el diumenge 28 a la Sala Bell-Lloc un concert format per Esteve Molero i Vela Llatina.

El repertori de l’espectacle va estar format per composicions originals del músic i periodista ribetà Esteve Molero. És tracta d’un viatge a través de “la música d’anada i tornada”; dels ritmes i melodies que els catalans es van endur cap a Cuba, durant el fenomen indià del segle XIX, i van retornar a la península d’una manera distinta, influenciada i fusionada.

Al concert va fluir l’arrel comuna de les melodies catalanes i cubanes i que trobem, per exemple, al flamenc i les havaneres. El compositor Esteve Molero va interpretar amb el trombó i va estar acompanyat pel pianista Jorge Varela, el percusionista Luis Chacón, el contrabaix Jordi Mestres i el saxofonista Paco Jurado. 

 

 

Compartir a Facebook
Compartir a Twitter
Please reload

Noticies Destacades

Noves butaques per a la Sala de teatre i cinema Bell-Lloc

16/11/2019

1/10
Please reload

Noticies Recents
Please reload

Cerca per Tags
Please reload

Conecta't
  • Google+ Long Shadow
  • Facebook Long Shadow
  • LinkedIn Long Shadow
  • Twitter Long Shadow

ASSOCIACIÓ CENTRE PARROQUIAL                Plaça Marcer, 7 · 08810 Sant Pere de Ribes

Logo Lirica.jpeg
Logo Xic Levare transparent.png