Els grups Xiroi i Junior porten 3 obres de teatre en escena

19/06/2017

El dissabte 16 de juny va ser el punt i final de la temporada de l'esplai de teatre de l'entitat. El Grup dels Xiroiets/es, el grup dels Xirois/es i el Grup Junior Bell-Lloc van representar les seves respectives obres teatrals, Els Músics de Bremen, El Petit Princep i Romeu i Julieta que han estat treballant part de la present temporada 2016-2017. El grup Xiroi - esplai de Teatre està format per nenes i nens que comprenen edats des dels 4 als 11 anys. El grup Junior (d'edats entre els 12 i 14 anys) és el grup de menys edat dins del grup de teatre format també pel Bell-Lloc i el Jove Bell-Lloc. 

 

 

Compartir a Facebook
Compartir a Twitter
Please reload

Noticies Destacades

Noves butaques per a la Sala de teatre i cinema Bell-Lloc

16/11/2019

1/10
Please reload

Noticies Recents
Please reload

Cerca per Tags
Please reload

Conecta't
  • Google+ Long Shadow
  • Facebook Long Shadow
  • LinkedIn Long Shadow
  • Twitter Long Shadow

ASSOCIACIÓ CENTRE PARROQUIAL                Plaça Marcer, 7 · 08810 Sant Pere de Ribes

Logo Lirica.jpeg
Logo Xic Levare transparent.png