Tarda de Jazz amb Esteve Molero & Paulinho Lemos i la Big Band Sitges

11/07/2017

Paulinho Lemos i Esteve Molero van ser els encarregats d'obrir enguany el concert de Jazz al Pati de l'entitat. No hi va faltar la Big Band Sitges que ja ens va acompanyar en la edició de l'any passat. Concert que es fa coincidir dins el marc de la festa major de St. Pere. 

Així doncs, Paulinho Lemos, reconegut guitarrista brasiler, i el conegut músic local Esteve Molero amb el seu trombó van ser aplaudits en varies ocasions pel públic assistent mentres tocaven peces d'estil jazz brasiler. La segona part del concert li va tocar el torn a la Big Band Sitges que també van ser rebuts amb entusiasme pels assitents. 

Aquest any, després de la primera experiència positiva del 2016, s'ha volgut ampliar la oferta musical amb un grup més. De cara la propera edició, i veient la bona acollida, es té la intenció de continuar ampliant la oferta de jazz.

 

Compartir a Facebook
Compartir a Twitter
Please reload

Noticies Destacades

Noves butaques per a la Sala de teatre i cinema Bell-Lloc

16/11/2019

1/10
Please reload

Noticies Recents
Please reload

Cerca per Tags
Please reload

Conecta't
  • Google+ Long Shadow
  • Facebook Long Shadow
  • LinkedIn Long Shadow
  • Twitter Long Shadow

ASSOCIACIÓ CENTRE PARROQUIAL                Plaça Marcer, 7 · 08810 Sant Pere de Ribes

Logo Lirica.jpeg
Logo Xic Levare transparent.png