Acte de comiat del Grup Sardanista Tamborí en el seu 24è aniversari

06/11/2017

Joan Ramírez, l'encara actual president del Grup Sardanista Tamborí, ànima, impulsor i fundador d'aquesta entitat va ser el protagonista d'aquest concert de cobles com a darrer acte i de comiat abans de la dissolució de la associació després de 24 anys d'existencia. L'acte, presentat per un periodista de Catalunya Radio, l'Ignasi Pinyol, amb text del ribetà David Puertas, es va fer un repàs a la vida del Joan com a amant de la Sardana i dels 24 anys d'historia del Tamborí entre les 22 peces que les dos cobles, la Maricel i la Marinada van tocar. Aquest esdeveniment també va comptar amb la presencia de l'alcaldesa del municipi. L'acte va acabar amb la tocada de Els Segadors i de l'entrega d'una placa commemorativa al president de l'entitat sardanista. 

El Centre Parroquial, de la mà d'en Carles Serra, es farà càrrec de la organització de l'aplec que cada any organitza l'entitat sardanista a la plaça Marcer de Ribes així com, a més a més la d'oferir ballades de Sardanes, algun curset, etc... amb la finalitat de fomentar aquesta dança tan nostre en el municipi.

 

Compartir a Facebook
Compartir a Twitter
Please reload

Noticies Destacades

Noves butaques per a la Sala de teatre i cinema Bell-Lloc

16/11/2019

1/10
Please reload

Noticies Recents
Please reload

Cerca per Tags
Please reload

Conecta't
  • Google+ Long Shadow
  • Facebook Long Shadow
  • LinkedIn Long Shadow
  • Twitter Long Shadow

ASSOCIACIÓ CENTRE PARROQUIAL                Plaça Marcer, 7 · 08810 Sant Pere de Ribes

Logo Lirica.jpeg
Logo Xic Levare transparent.png