Gran Concert de Nadal amb les 3 Corals de l'entitat

03/01/2018

Per 3er any consecutiu, l'esglèsia de Sant Pere es va omplir de gent per acollir un magnífic concert de Nadal. Enguany els protagonistes van ser el Cor infantil Xic Levare que ha començat a rodar el passat més d'octubre, els qual es van estrenar amb un repertori de 5 peces. No van faltar com cada any el Cor Femení Talcomsona i la Coral Levare que com a novetat va ser acompanyada per la petita orquestra Solraig. L'Esteve Molero un any més ens va acompanyar amb el seu trombó i l'Hector Valls amb el piano. Les corals són dirigides per Meritxell Tarragó. El Cor femení també està la Caterina del Cerro com a ajudant de direcció i directora de Solraig.

 

Compartir a Facebook
Compartir a Twitter
Please reload

Noticies Destacades

Noves butaques per a la Sala de teatre i cinema Bell-Lloc

16/11/2019

1/10
Please reload

Noticies Recents
Please reload

Cerca per Tags
Please reload

Conecta't
  • Google+ Long Shadow
  • Facebook Long Shadow
  • LinkedIn Long Shadow
  • Twitter Long Shadow

ASSOCIACIÓ CENTRE PARROQUIAL                Plaça Marcer, 7 · 08810 Sant Pere de Ribes

Logo Lirica.jpeg
Logo Xic Levare transparent.png