L'espectacle d'"En Peyu" omple la sala de teatre i cinema

29/01/2018

L'espectacle d'humor, en Peyu i en Dani, protagonizat pel popular humorista català, que s'ha fet famós per participar en el programa de l'APM de TV3, entre d'altres, ens va deleitar amb les seves "vejanades" per fer riure i fer passar una bona estona al públic que omplia la sala de teatre i cinema Bell-lloc de l'entitat el passat diumenge 29 de gener. Aquest és el primer acte que el Centre Parroquial organitava dins dels actes de la Festa Major de Sant Pau 2018.

Va tractar tots els temes d'actualitat: política, llengua, país, economia, etc... sempre amb el toc d'humor estil "Peyu" que ens té acostumats. Pausat, sense cridar gaire, mirant fixament al públic, amb cara de sorprés... 

Per cert, va quedar la incognita de si éll havia visitat amb anterioritat el nostre municipi amb la secció de l'APM, "Ole tú...". Molts a casa després d'haurien mirar el "YouTube"... segurament ell també ho va fer. Només els que hi van ser ja saben el perquè, oi? 

 

Compartir a Facebook
Compartir a Twitter
Please reload

Noticies Destacades

Noves butaques per a la Sala de teatre i cinema Bell-Lloc

16/11/2019

1/10
Please reload

Noticies Recents
Please reload

Cerca per Tags
Please reload

Conecta't
  • Google+ Long Shadow
  • Facebook Long Shadow
  • LinkedIn Long Shadow
  • Twitter Long Shadow

ASSOCIACIÓ CENTRE PARROQUIAL                Plaça Marcer, 7 · 08810 Sant Pere de Ribes

Logo Lirica.jpeg
Logo Xic Levare transparent.png