Rotllana Ribetana tanca la temporada amb el 18é Aplec de Sardanes

30/07/2018

La nova secció sardanista de l'entitat va agafar aquest any el relleu del ja dissolt grup sardanista El Tamborí. El passat divendres 27 de juliol es va dur a terme el 18é Aplec de la Sardana a Ribes. Si bé enguany també es comptava amb l'actuació de 3 cobles, la estructura va ser un xic diferent. L'Aplec començava a les 7 de la tarda amb un concert, Arran de terra, dedicat al món del vi, a El Pati (La Pista) de l'entitat. Va comptar amb la presència de David Puertas com a presentador de l'acte i de la cobla Maricel de Sitges. Durant el transcurs del concert, es van poder degustar productes locals procedents de Can Manel, Can Pere, Bouquet d'Hort i Celler Puig-Batet.

A les 10 de la nit va arribar la tradicional ballada de sardanes amb les cobles Jovenívola de Sabadell i Marinada de Badalona. La diada va finalitzar cap a la 1 de la matinada tocant les dos cobles la Santa Espina i amb una gran rotllana de germanor.

Tan el concert, novetat d'enguany, com la ballada van tenir una gran afluéncia de públic, complint totes les espectatives marcades.

 

Compartir a Facebook
Compartir a Twitter
Please reload

Noticies Destacades

Noves butaques per a la Sala de teatre i cinema Bell-Lloc

16/11/2019

1/10
Please reload

Noticies Recents
Please reload

Cerca per Tags
Please reload

Conecta't
  • Google+ Long Shadow
  • Facebook Long Shadow
  • LinkedIn Long Shadow
  • Twitter Long Shadow

ASSOCIACIÓ CENTRE PARROQUIAL                Plaça Marcer, 7 · 08810 Sant Pere de Ribes

Logo Lirica.jpeg
Logo Xic Levare transparent.png