Inici de temporada per la Diada amb el Grup d'Havaneres Montjuic

10/09/2018

Com ja és tradicional, vàrem iniciar el 9 de setembre la nova temporada amb un concert d'Havaneres i Rom Cremat a càrrec del grup Monjuic que sempre ens acompanya en aquestes dates al voltant de La Diada al Pati de l'entitat. Enguany, tal i com es va començar a fer fa dos temporades, l'audició va arrencar a les 6 de la tarda amb un públic molt entregat que va exhaurir totes les cadires disponibles. Cançons típiques com El meu avi, la Bella Lola, El Canó de Palamós, La Sirena de Joan Rosquellas, entre d'altres, va ser de l'agrat de tots els assistents que a la mitja part van poder gaudir del tast d'un magnífic rom cremat.

D'una manera espontànea, durant la sardana Girona m'Enamora, es va improvitzar una rotllana amb alguna gent del públic, per finalment acabar amb la tradicional cantada de l'himne de Catalunya, Els Segadors.

 

Compartir a Facebook
Compartir a Twitter
Please reload

Noticies Destacades

Noves butaques per a la Sala de teatre i cinema Bell-Lloc

16/11/2019

1/10
Please reload

Noticies Recents
Please reload

Cerca per Tags
Please reload

Conecta't
  • Google+ Long Shadow
  • Facebook Long Shadow
  • LinkedIn Long Shadow
  • Twitter Long Shadow

ASSOCIACIÓ CENTRE PARROQUIAL                Plaça Marcer, 7 · 08810 Sant Pere de Ribes

Logo Lirica.jpeg
Logo Xic Levare transparent.png