L'esplai Xiroi a la Cercavila Infantil de l'esplai Els Xulius

30/01/2019

Els grups dels Xiroiets i dels Xirois de l'esplai de teatre de l'entitat van participar com els últims anys en la cercavila infantil de gegantons, dragonets i capgrossos que cada any organitza la secció d'esplai de l'entitat Els Xulius i enguany com a col·laboradors el nostre esplai. Aquest cop les nenes i els nens de l'esplai Xiroi elaboraren uns capgrossos com a activitat d'esplai per a participar en la cercavila. Els van acompanyar un dels gegantons de l'esplai.

El bon temps i una temperatura no molt freda van fer que la cercavila trascorregués de maravella, acompanyada per 3 grups de grallers i amb la participació també de l'escola ubicada a La Serra de Ribes,  va acabar el recorregut a la plaça Marcer amb uns balls d'exhibició de tots els elements festius presents i una traca dolça.

 

 

Compartir a Facebook
Compartir a Twitter
Please reload

Noticies Destacades

Noves butaques per a la Sala de teatre i cinema Bell-Lloc

16/11/2019

1/10
Please reload

Noticies Recents
Please reload

Cerca per Tags
Please reload

Conecta't
  • Google+ Long Shadow
  • Facebook Long Shadow
  • LinkedIn Long Shadow
  • Twitter Long Shadow

ASSOCIACIÓ CENTRE PARROQUIAL                Plaça Marcer, 7 · 08810 Sant Pere de Ribes

Logo Lirica.jpeg
Logo Xic Levare transparent.png