Magnífica afluència de públic i fantàstica posada en escena de "En Línia" pel Jove Bell-Lloc

18/02/2019

Marc Busom, director de l'obra "En Línia", el qual n'ha fet la traducció al català de "Perfectos Desconocidos" originaria de Paolo Genovese, va tenir una magnífica acceptació per part del nombrós públic assistent, tan el 10 com el 17 de febrer. La obra transcorria entre un grup d'amics amb les seves respectives parelles en un sopar a casa d'un d'ells. Un joc amb els teléfons móbils, molt arrelats en la societat d'avui en dia, ens poden jugar males passades. 
El Jove Bell-Lloc s'estrenava el 2003 amb l'obra "La por del Dimoni". Des de llavors, han estat varies les obres de teatre que s'han portat en escena en nom d'aquest grup, format actualment per gent que des de petits han crescut dins del món del teatre, majoritàriament a través del grup d'esplai. Alguns d'ells són els que ara fan de monitors de teatre al grup infantil i adolescent del Xiroi i Junior Bell-Lloc.

Pel que fa a Marc Busom, aquesta és la segona vegada que agafa les regnes de la direcció. Her, Mister and Monsier en va ser la primera. 

 

 

Compartir a Facebook
Compartir a Twitter
Please reload

Noticies Destacades

Noves butaques per a la Sala de teatre i cinema Bell-Lloc

16/11/2019

1/10
Please reload

Noticies Recents
Please reload

Cerca per Tags
Please reload

Conecta't
  • Google+ Long Shadow
  • Facebook Long Shadow
  • LinkedIn Long Shadow
  • Twitter Long Shadow

ASSOCIACIÓ CENTRE PARROQUIAL                Plaça Marcer, 7 · 08810 Sant Pere de Ribes

Logo Lirica.jpeg
Logo Xic Levare transparent.png