La carrossa de l'entitat present a la rúa infantil i la dels adults

07/03/2019

L'any passat l'entitat va estrenar una nova carrossa per participar al Carnaval de Ribes. Enguany, s'estrenava una plataforma nova de 5 nivells, entre altres elements. Com les 3 últimes edicions, l'esplai Xiroi va participar al Carnaval infantil de Els Xulius amb la carrossa a la rúa infantil pels carrers del poble portant al rei Carnestoltes i la seva Concuvina per finalitzar a la plaça Marcer amb l’animació del Noé Rivas.

Pel que fa a la rúa de dissabte nit, l'entitat va afegir-se a les carrosses i comparses amb una comitiva formada aquesta any per unes 70 persones on la temàtica escollida va ser relacionada amb el món dels videojocs. 

 

 

Compartir a Facebook
Compartir a Twitter
Please reload

Noticies Destacades

Noves butaques per a la Sala de teatre i cinema Bell-Lloc

16/11/2019

1/10
Please reload

Noticies Recents
Please reload

Cerca per Tags
Please reload

Conecta't
  • Google+ Long Shadow
  • Facebook Long Shadow
  • LinkedIn Long Shadow
  • Twitter Long Shadow

ASSOCIACIÓ CENTRE PARROQUIAL                Plaça Marcer, 7 · 08810 Sant Pere de Ribes

Logo Lirica.jpeg
Logo Xic Levare transparent.png