Un nou sostre per a la Sala de Teatre i Cinema Bell-Lloc

07/03/2019

Després de 13 dies d'innactivitat, la sala de teatre i cinema ha tornat a obrir per seguir amb la seva programació de cinema i teatre entre altres. El motiu ha estat la instal·lació d'un falç sostre complint amb la normativa vigent el qual dóna un millor aspecte a la sala, una millor sonoritat, a més de l'estalvi energétic que s'obtindrà tan per l'aïllament que s'hi ha posat com també per la reducció del volum de la sala. La innsonorització també és un dels aspectes que s'ha tingut en compte. S'ha aprofitat per completar l'equip de micronfonia de l'escenari, la automatització del teló que a més s'ha substituit per un de nou i el pintat de les parets lateral de la sala, la boca de l'escenari i el vestíbol.

 

 

Compartir a Facebook
Compartir a Twitter
Please reload

Noticies Destacades

Noves butaques per a la Sala de teatre i cinema Bell-Lloc

16/11/2019

1/10
Please reload

Noticies Recents
Please reload

Cerca per Tags
Please reload

Conecta't
  • Google+ Long Shadow
  • Facebook Long Shadow
  • LinkedIn Long Shadow
  • Twitter Long Shadow

ASSOCIACIÓ CENTRE PARROQUIAL                Plaça Marcer, 7 · 08810 Sant Pere de Ribes

Logo Lirica.jpeg
Logo Xic Levare transparent.png