Clausura de l'esplai de teatre del grup Xiroi

15/06/2019

"Les 3 bessones de viatge pels contes" i "El Misteri del Museu" van ser les obres que es van representar a la Sala de Teatre i Cinema Bell-Lloc de l'entitat com a clausura de la temporada d'esplai de teatre del grup Xiroi, el dissabte 15 de juny pel matí. Els Xiroiets i els Xirois van ser els protagonistes de la obra de les 3 bessones, una adaptació de Lucas Saied. Pel que fa a l'obra de El Misteri, de Carme Planell, va anar a càrrec del Junior Bell-Lloc. 

El curs de l'esplai de teatre és una activitat de lleure enfocat en l'art dramàtic, que comença l'octubre i acava el juny. Enguany, la primera de les representacions va ser el desembre coincidint amb La Marató de tv3, amb "Contes de Nadal". El mateix mes, el grup va participar en els tradicionals Pastorets de Ribes.

 

 

Compartir a Facebook
Compartir a Twitter
Please reload

Noticies Destacades

Noves butaques per a la Sala de teatre i cinema Bell-Lloc

16/11/2019

1/10
Please reload

Noticies Recents
Please reload

Cerca per Tags
Please reload

Conecta't
  • Google+ Long Shadow
  • Facebook Long Shadow
  • LinkedIn Long Shadow
  • Twitter Long Shadow

ASSOCIACIÓ CENTRE PARROQUIAL                Plaça Marcer, 7 · 08810 Sant Pere de Ribes

Logo Lirica.jpeg
Logo Xic Levare transparent.png