Lírica Ribes, la nova secció, s'estrena amb el concert d'òpera Malats de Mozart

25/06/2019

El tenor ribetà Andreu Miret serà el cap visible de la nova secció de l'entitat sota el nom de Lírica Ribes. Una àrea enfocada sobretot a potenciar principalment la música clàssica. Aquesta secció es va presentar al públic amb un concert d'òpera protagonitzats per 5 joves solistes i acompanyats per la sinfónica de st. Cugat sota el títol "Malats de Mozart", un recull de fragments d'òperes d'aquest compositor que els 5 protagonistes els enllaçaven mitjançant una história d'amor entre joves. 

Al principi de l'acte, en David Puertas va presentar al públic que omplia la sala, la nova temporada de 7 concerts de cambra que la sinfónica de St. Cugat oferirà a la sala de teatre i cinema Bell-Lloc de l'entitat com activitats de la nova secció Lírica.

 

 

Compartir a Facebook
Compartir a Twitter
Please reload

Noticies Destacades

Noves butaques per a la Sala de teatre i cinema Bell-Lloc

16/11/2019

1/10
Please reload

Noticies Recents
Please reload

Cerca per Tags
Please reload

Conecta't
  • Google+ Long Shadow
  • Facebook Long Shadow
  • LinkedIn Long Shadow
  • Twitter Long Shadow

ASSOCIACIÓ CENTRE PARROQUIAL                Plaça Marcer, 7 · 08810 Sant Pere de Ribes

Logo Lirica.jpeg
Logo Xic Levare transparent.png