Desitjos, últim treball del Grup Bell-Lloc de teatre

08/07/2019

El 7 i el 8 de juliol, dins del marc de la Festa Major de Sant Pere, el grup de teatre va presentar Desitjos, el darrer muntatge del Bell Lloc. Es tracta d'un espectacle compost per cinc històries curtes on cada una d'elles gira al voltant del desig d'aconseguir la satisfacció personal dels seus protagonistes en diferents aspectes de la vida quotidiana: La intimitat, la política, els diners, la ciència i la fama. Cinc històries escrites per Carles Alberola, la ribetana Marta Estrada i Marc Egea, plenes d'anhels i que es posen en escena amb grans dosis d'estimació i humor.

Així doncs, Desitjos és la 2ona representació de la secció de teatre del que portem d'any. La primera va ser la obra En Linia que el Jove Bell-Lloc va encarregar-se de portar en escena per la Festa Major de Sant Pau. 

 

 

Compartir a Facebook
Compartir a Twitter
Please reload

Noticies Destacades

Noves butaques per a la Sala de teatre i cinema Bell-Lloc

16/11/2019

1/10
Please reload

Noticies Recents
Please reload

Cerca per Tags
Please reload

Conecta't
  • Google+ Long Shadow
  • Facebook Long Shadow
  • LinkedIn Long Shadow
  • Twitter Long Shadow

ASSOCIACIÓ CENTRE PARROQUIAL                Plaça Marcer, 7 · 08810 Sant Pere de Ribes

Logo Lirica.jpeg
Logo Xic Levare transparent.png