Magnífic concert d'Estiu amb el Grup Levare

15/07/2019

La sala de teatre i cinema Bell-Lloc es va omplir de gom a gom aquest diumenge per assistir al magnífic concert d'estiu dirigit per Meritxell Tarragó, responsable del Grup format per la Coral Levare i Cor Xic Levare, ens van deleitar amb peces de bandes sonores de pel·lícules. En la part instrumental no hi van faltar el Hèctor Valls al piano, el Victor Laguna a la percussió i a la flauta David Puertas. Enguany també ens van acompanyar al contrabaix Ferran Puertas i a la guitarra elèctrica en Santi Pérez.

El Xic Levare va encapçalar la cantada amb 5 peces musicals i com l'any passat, van fer escenes teatralitzades entre cançons. També durant la part del concert on cantaven la coral Levare, els Xics van introduir d'una manera teatralitzada les diferentes peces del repertori. 

 

 

Compartir a Facebook
Compartir a Twitter
Please reload

Noticies Destacades

Noves butaques per a la Sala de teatre i cinema Bell-Lloc

16/11/2019

1/10
Please reload

Noticies Recents
Please reload

Cerca per Tags
Please reload

Conecta't
  • Google+ Long Shadow
  • Facebook Long Shadow
  • LinkedIn Long Shadow
  • Twitter Long Shadow

ASSOCIACIÓ CENTRE PARROQUIAL                Plaça Marcer, 7 · 08810 Sant Pere de Ribes

Logo Lirica.jpeg
Logo Xic Levare transparent.png