L'Aplec de Sardanes posa punt i final a la temporada 2018/2019

27/07/2019

Tal com va succeir en l'anterior temporada, l'Aplec de Sardanes organitzat per la secció "Rotllana Ribetana", és l'últim acte organitzat per l'entitat que tanca el curs actual. 

Aquesta secció té gairebé 2 anys d'existència pero l'Aplec ja n'és la 19ena edició, ja que es va agafar el relleu de la ja dissolta agrupació sardanista El Tamborí. 

Enguany va començar amb una visita a l'ermita de Sant Pau a càrrec de l'historiador Carles Miret per donar pas a la primera ballada de sardanes a l'esplanada a càrrec de la cobla Maricel de Sitges. Les peces del repertori van ser una selecció de compositors ribetans que hi viuen o que hi han nascut. Malgrat que la pluja va fer acte de presencia en aquesta ballada, no va ser fins al finalitzar la última peça, La Santa Espina. Després d'aquest petit parèntesis, els assistents van poder fer una mica de ressopó amb entrepans de productes locals amb beguda inclosa.

La plaça Marcer va ser l'indret per fer la ballada nocturna amb les cobles Marinada de Badalona i Jovenívola de Sabadell on també com a clausura es va tocar com a peça final La Santa Espina amb una rotllana de germanor.

 

 

Compartir a Facebook
Compartir a Twitter
Please reload

Noticies Destacades

Noves butaques per a la Sala de teatre i cinema Bell-Lloc

16/11/2019

1/10
Please reload

Noticies Recents
Please reload

Cerca per Tags
Please reload

Conecta't
  • Google+ Long Shadow
  • Facebook Long Shadow
  • LinkedIn Long Shadow
  • Twitter Long Shadow

ASSOCIACIÓ CENTRE PARROQUIAL                Plaça Marcer, 7 · 08810 Sant Pere de Ribes

Logo Lirica.jpeg
Logo Xic Levare transparent.png