Inici de temporada d'activitats amb Havaneres; el darrer acte d'estiu a El Pati

08/09/2019

El passat 7 de setembre a les 6 de la tarda va tenir lloc la tradicional cantada d'havaneres a càrrec del grup Monjuïc i el tast del deliciós rom cremat a la mitja part que any rere any preparen els membres de la junta. Aquest grup format per 7 components ens acompanyen des de fa més de 15 anys. Els inicis de l'audició d'havaneres amb rom cremat sempre es realitzava pels volts de la Festa Major de Sant Pere fins que es va canviar de data fent-la coincidir amb el marc de La Diada, per la nit. Fa 3 anys, la cantada es va traslladar per la tarda i així se segueix succeïnt donada la bona acceptació del públic per aquesta franja horària.

El mes de juny van començar a El Pati els primers actes d'estiu que any rere any l'entitat organitza en aquest espai a l'aire lliure. El Cinema a la Fresca, els concerts, el campionat de Truc, són uns dels exemples d'activitats que si realitzen. El Concert d'Havaneres serveix com a clausura d'aquest espai pel que fa als esdeveniments estivals i a la vegada dóna sempre pas a l'estrena d'una nova temporada en que s'hi destaca com a novetat els concerts de múscia clàssica que l'agrupació de cambra de la orquestra simfónica de St. Cugat farà a la sala de teatre i cinema com a actes que organitza la nova secció Lírica Ribes.

 

 

Compartir a Facebook
Compartir a Twitter
Please reload

Noticies Destacades

Noves butaques per a la Sala de teatre i cinema Bell-Lloc

16/11/2019

1/10
Please reload

Noticies Recents
Please reload

Cerca per Tags
Please reload

Conecta't
  • Google+ Long Shadow
  • Facebook Long Shadow
  • LinkedIn Long Shadow
  • Twitter Long Shadow

ASSOCIACIÓ CENTRE PARROQUIAL                Plaça Marcer, 7 · 08810 Sant Pere de Ribes

Logo Lirica.jpeg
Logo Xic Levare transparent.png