Continuen els diumenges amb els concerts de clàssica

04/11/2019

El passat 3 de novembre es va celebrar el segon concert de la temporada de clàssica al Centre Parroquial. Aquest cop, l'Orquestra Sant Cugat va convidar el clarinetista Ionas Mercadal, un jove de 16 anys que ens va oferir una peça virtuosística sobretemes de La Traviata de Verdi. El públic el va ovacionar, sorprès i encantat per la tècnica de l'intèrpret, que va regalar un "bis" dolç i amable: una romança per a clarinet i orquestra de corda en la que encara va poder lluir més les seves capacitatsmusicals desgranant la plàcida melodia que protagonitzava l'obra. Abans, l'orquestra (sota la direcció de Josep Ferré) va tocar tres obres: una simfonia escrita per Mendelssohn quan només tenia 14 anys, un vals de Txaikovsky i el primer moviment de la Serenata de Josef Suk. Prop d'un centenar de persones van assistir a aquest segon concert d'un cicle que, poc a poc, es va consolidant com la principal oferta de música clàssica a Ribes. 

 

 

Compartir a Facebook
Compartir a Twitter
Please reload

Noticies Destacades

Noves butaques per a la Sala de teatre i cinema Bell-Lloc

16/11/2019

1/10
Please reload

Noticies Recents
Please reload

Cerca per Tags
Please reload

Conecta't
  • Google+ Long Shadow
  • Facebook Long Shadow
  • LinkedIn Long Shadow
  • Twitter Long Shadow

ASSOCIACIÓ CENTRE PARROQUIAL                Plaça Marcer, 7 · 08810 Sant Pere de Ribes

Logo Lirica.jpeg
Logo Xic Levare transparent.png