El Jove Bell-Lloc arriba a escena en "Taxi"

04/11/2019

"Taxi" de Ray Cooney ha estat la obra escollida pel Jove Bel-Lloc per portar a escena aquesta comedia d'embolics on tan el dia de l'estrena diumenge 3, com el dia 10 de novembre, el públic que va omplir la sala tots dos dies, es va fer un tip de riure. Aquest grup de teatre d'entre 20 i 31 anys, està actualment encapçalat per Marc Busom. Aquesta és la 2a obra teatral que dirigeix. Aquest mateix 2019 va fer-se càrrec de la direcció del grup amb l'obra "En Linia". Dues estrenes en menys d'un any demostren les ganes de fer teatre que té aquest grup en que la majoria d'ells s'han format a casa nostra des de petits en les arts escèniques.

 

 

 

Compartir a Facebook
Compartir a Twitter
Please reload

Noticies Destacades

Noves butaques per a la Sala de teatre i cinema Bell-Lloc

16/11/2019

1/10
Please reload

Noticies Recents
Please reload

Cerca per Tags
Please reload

Conecta't
  • Google+ Long Shadow
  • Facebook Long Shadow
  • LinkedIn Long Shadow
  • Twitter Long Shadow

ASSOCIACIÓ CENTRE PARROQUIAL                Plaça Marcer, 7 · 08810 Sant Pere de Ribes

Logo Lirica.jpeg
Logo Xic Levare transparent.png