Noves butaques per a la Sala de teatre i cinema Bell-Lloc

16/11/2019

Finalment el passat dijous el públic assitent a la projecció de la pel·lícula El Hoyo va poder gaudir per primera vegada de les noves butaques a la sala de teatre i cinema. Han estat molts mesos de treball intents d'equip entre la junta de l'entitat i del cineclub Sitges donat que s'ha hagut de fer front a una de les inversions més elevades que s'han fet al Centre Parroquial i sense ajuda de l'administració pública. Per això el mes de juny, es va engegar el projecte "Apadrina una Butaca" en que la gent podia fer un gest en forma de donatiu apadrinant un seient. Després de tot aquest temps, per fi, a partir d'ara ja podem tots gaudir d'un nou pati de butaques que s'adapta plenament a la normativa vigent de locals d'espectacles de pública concurrencia. 
Des de la junta del Centre Parroquial i la junta del CineClub Sitges expressem el nostre profunt agraïment a totes aquelles persones, establiments i industrials que han fet possible que això sigui una realitat. Tanmateix, emplacem a que més gent s'afegeixi a aquest projecte d'apadrinament per acabar de completar amb una placa els seients que encara queden lliures.

 

 

Compartir a Facebook
Compartir a Twitter
Please reload

Noticies Destacades

Noves butaques per a la Sala de teatre i cinema Bell-Lloc

16/11/2019

1/10
Please reload

Noticies Recents
Please reload

Cerca per Tags
Please reload

Conecta't
  • Google+ Long Shadow
  • Facebook Long Shadow
  • LinkedIn Long Shadow
  • Twitter Long Shadow

ASSOCIACIÓ CENTRE PARROQUIAL                Plaça Marcer, 7 · 08810 Sant Pere de Ribes

Logo Lirica.jpeg
Logo Xic Levare transparent.png