Cantants famosos pel Carnaval 2020

24/02/2020

Un any més, l'entitat ha participat en actes de carnaval del nostre nucli de Ribes. Enguany integrats dins La COC (Comisió Oberta de Carnaval), que ha estat creada per a organitzar el carnaval de Ribes 2020. Integrada principalment per les entitats ribetanes Ger i Els Xulius, que ja portaven el pes de tots els actes que s'organitzaven anteriorment, i amb la participació d'altres entitats, col·lectius i gent a títol individual.

Un dels principals actes és la rúa de dissabte a la nit amb la participació de carrosses, comparses i mascarots. La temàtica que l'entitat va escollir per sortir amb la carrossa va ser de Cantant famosos. Personatges de la dècada dels 70 del segle passat fins arribar a la dècada actual van formar la comitiva d'una 60ena de persones.

El mateix dissabte per la tarda, dins el carnaval infantil, la carrossa va ser bastida amb la temàtica general del carnaval de Ribes, una sàtira sobre l'afectació del canvi climàtic al carnaval de Sitges. 

 

 

Compartir a Facebook
Compartir a Twitter
Please reload

Noticies Destacades

Noves butaques per a la Sala de teatre i cinema Bell-Lloc

16/11/2019

1/10
Please reload

Noticies Recents
Please reload

Cerca per Tags
Please reload

Conecta't
  • Google+ Long Shadow
  • Facebook Long Shadow
  • LinkedIn Long Shadow
  • Twitter Long Shadow

ASSOCIACIÓ CENTRE PARROQUIAL                Plaça Marcer, 7 · 08810 Sant Pere de Ribes

Logo Lirica.jpeg
Logo Xic Levare transparent.png