top of page

Els Xiroi fan ballar els nous gegantó i drac xinés


El Grup Xiroi - Esplai de Teatre ha participat en la cercavila de gegants i dracs infantils que cada any organitza l'entitat Els Xulius al voltant d'aquestes dates com acte dins del marc de la festa major de Sant Pau amb un drac i un gegantó.

Durant unes quatre setmanes, els nens i nenes que componen el grup dels petits i el dels mitjans han estat confeccionant i construïnt un drac estil xinés i un gegantó "samurai" respecticament, que es podran veure durant unes setmanes al vestíbol del teatre - cinema. Aquest taller ha format part de "viatges pel món", temàtica d'aquest curs de l'esplai.

De cara l'any que ve, l'objectiu és la construcció d'una gegantona que faci de parella a l'actual.


El Drac i el gegantó portat pel grup dels petits i els mitjans de l'esplai

36 views0 comments
bottom of page