Rotllana Ribetana tanca la temporada amb el 18é Aplec de Sardanes


La nova secció sardanista de l'entitat va agafar aquest any el relleu del ja dissolt grup sardanista El Tamborí. El passat divendres 27 de juliol es va dur a terme el 18é Aplec de la Sardana a Ribes. Si bé enguany també es comptava amb l'actuació de 3 cobles, la estructura va ser un xic diferent. L'Aplec començava a les 7 de la tarda amb un concert, Arran de terra, dedicat al món del vi, a El Pati (La Pista) de l'entitat. Va comptar amb la presència de David Puertas com a presentador de l'acte i de la cobla Maricel de Sitges. Durant el transcurs del concert, es van poder degustar productes locals procedents de Can Manel, Can Pere, Bouquet d'Hort i Celler Puig-Batet.

A les 10 de la nit va arribar la tradicional ballada de sardanes amb les cobles Jovenívola de Sabadell i Marinada de Badalona. La diada va finalitzar cap a la 1 de la matinada tocant les dos cobles la Santa Espina i amb una gran rotllana de germanor.

Tan el concert, novetat d'enguany, com la ballada van tenir una gran afluéncia de públic, complint totes les espectatives marcades.

#gente #relacioneshumanas

11 vistas0 comentarios

plaça Marcer, 7

08810 Sant Pere de Ribes

606 054 238

Logo Xic Levare transparent.png
Logo_Federació_Sardanista.jpg
Logo Lirica.jpeg

Contacta'ns 

ASSOCIACIÓ CENTRE PARROQUIAL DE SANT PERE DE RIBES - G64791791