La Big Band Sitges, un clàssic per Sant Pere


La Big Band Sitges va tornar dissabte al Pati de l'entitat per oferir-nos, sota la direcció d'en Xavi Plazas, un concert de jazz al ritme de Swing. Aquesta banda formada el 2009 per més de 14 components, va tocar peces de la talla de Johnny Hodges, Lester Young, Coleman Hawkins... amb títols com Flight of the foo birds, Little brown jug, Sweet georgia brown, Chicago shuffle, Bluye skyes, Tuxedo junction, Love is here to stay, Fly me to the moon...

El bon temps i la calor moderada van fer que el públic assistent pogués gaudir de música en directe amb servei de bar.


16 vistas0 comentarios

plaça Marcer, 7

08810 Sant Pere de Ribes

606 054 238

Logo Xic Levare transparent.png
Logo_Federació_Sardanista.jpg
Logo Lirica.jpeg

Contacta'ns 

ASSOCIACIÓ CENTRE PARROQUIAL DE SANT PERE DE RIBES - G64791791